Türkiye’den ABD’ye taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’deki Yangın Felaketinde Hayatını Kaybedenler İçin Taziye Mesajı

Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Los Angeles kentindeki yangınlarda yaşamını yitirenler için taziye mesajı yayınladı. ABD halkına taziye dilekleri iletilirken, “ABD’nin Los Angeles şehri ve çevresine büyük zarar veren yangın felaketinden dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Yaşanan can kayıplarından ötürü ABD halkına taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.

Los Angeles’ta devam eden yangınlarda 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 binden fazla yapının zarar gördüğü açıklanmıştı.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Parti örgütleri raporlarını teslim etti, yönetim taslaklarını hazırladı: CHP’den yeni program için hızlı takvim

CHP, ‘Halkçılık Programı’ taslaklarını tamamladı. MYK değerlendirmelerinin ardından saha çalışmaları başlayacak. 81 ildeki danışma kurulu raporları doğrultusunda yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri hazırlanıyor.

Meclis’te zehirlenme şüphesi panik yarattı! 100’ün üzerinde vekil ve personel hastanelik oldu

Meclis’te 100’ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken zehirlenme şikayetlerinin su kaynaklı olabileceği iddia edildi.

İzmir Büyükşehir soruşturmasında hastaneye sevk edilenlere alkışlı destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 137 kişiden 10’u sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Hastane etrafında toplanan vatandaşlar gözaltındakilere alkışlarla destek verdi.

Erdoğan’ın yeniden adaylık formülü Cumhur’da çatlak mı yarattı? Bahçeli ve Mehmet Uçum ters düştü

MHP lideri Devlet Bahçeli kasım ayında yeni Anayasa tartışmalarıyla Erdoğan’ın yeniden adaylığını gündeme getirdi. Erdoğan’ın yeniden adaylık formülü Cumhur’da çatlak mı yarattı? Bahçeli ve Mehmet Uçum ters düştü.

Bali açıklarında feribot battı: En az 61 kişi kayboldu

Bali adası açıklarında feribot battı, en az 61 kişinin kaybolduğu bildirildi. Arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 4 kişi sağ olarak kurtarıldı.

Özgür Özel, hastane çıkışı ‘İyi gördüm demek isterdim’ diyerek seslendi: ‘Bir an önce tahliye edilmesi lazım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.