Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

Erdoğan’ın yeniden adaylık formülü Cumhur’da çatlak mı yarattı? Bahçeli ve Mehmet Uçum ters düştü

MHP lideri Devlet Bahçeli kasım ayında yeni Anayasa tartışmalarıyla Erdoğan’ın yeniden adaylığını gündeme getirdi. Erdoğan’ın yeniden adaylık formülü Cumhur’da çatlak mı yarattı? Bahçeli ve Mehmet Uçum ters düştü.

Bali açıklarında feribot battı: En az 61 kişi kayboldu

Bali adası açıklarında feribot battı, en az 61 kişinin kaybolduğu bildirildi. Arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 4 kişi sağ olarak kurtarıldı.

Özgür Özel, hastane çıkışı ‘İyi gördüm demek isterdim’ diyerek seslendi: ‘Bir an önce tahliye edilmesi lazım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın cezası için yeni başvuru

Diyarbakır Barosu, 8 yaşında öldürülen Narin Güran’ın davasında cesedi dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a verilen cezanın az olduğu gerekçesiyle temyiz başvurusunda bulundu.

Donald Trump açtı ağzını yumdu gözünü! Biden’a küfür etti

ABD Başkanı Donald Trump, “Timsah Alcatraz” olarak bilinen yeni göçmen tutukevine yaptığı ziyarette sert açıklamalarda bulundu. Eski Başkan Joe Biden’ı hedef alan Trump, “Biden beni buraya göndermek istedi. O … çocuğu…” diyerek küfürlü ifadeler kullandı.

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.