7 aydır aranıyordu! Banyo dolabında yakalandı

Aydın’da Başarılı Operasyon: Aranan Şahıs Yakalandı

Aydın’da jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Aranan şahıslara da göz açtırmayan jandarma ekipleri, son olarak başarılı bir operasyona imza attı.

Yapılan incelemelere göre, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT tarafından 7 ay boyunca aranan ve toplamda 9 farklı suçtan hakkında 16 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası bulunan Z.Y. (55) adlı kadının izini süren ekipler, detaylı bir çalışma sonucunda şüphelinin saklandığı villayı tespit etti ve operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında yapılan aramalarda Z.Y., banyodaki bir dolap içerisinde saklanırken yakalandı ve gözaltına alındı. Jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme planına Avrupa’da 6 ülke tepki gösterdi

İspanya, İzlanda, İrlanda, Lüksemburg, Norveç ve Slovenya dışişleri bakanlarından ortak açıklama: “İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme ve Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir İsrail varlığı kurma planının açıklanmasından duyduğumuz derin endişeyi dile getiriyoruz. Gazze, Filistin halkına ait olan Filistin Devleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır” açıklamasında bulundu.

Suriye lideri Şara bugün Macron’u ziyaret edecek

Suriye Başkanı Ahmet eş Şara bugün Fransa Başkanı Macron’u Paris’te ziyaret edecek. Bu, Suriye’nin önceki başkanı Beşar Esad hükümetinin devrilmesinin ardından Şara’nın Avrupa’ya yapacağı ilk ziyaret olacak. AFP’nin aktardığına göre görüşmede yeni …

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

Avrupa Parlamentosu’ndan Türkiye adımı: Vize çağrısı

Vizeler konusunda Avrupa Birliği’nin (AB) uzun zamandır Türk vatandaşlarına yönelik zorluk çıkarmasına karşı tepkilere karşı ilk adım geldi.

Plakalarda yeni dönem başlıyor: Değiştirmeyen sürücüler trafiğe çıkamayacak

Araç muayene işlemleri sırasında plaka üzerindeki harf ve rakamların okunmasını engelleyecek vidalara ilişkin sürpriz bir değişikliğe gidildi. Geçmişte yalnızca harf ve rakamlar arasında bulunan vidaların ‘ağır kusurlu’ sayıldığı muayene işlemlerinde artık, plaka üzerindeki vidaların tamamı muayeneden kalmak için yeterli sayılacak. Plakasında vida bulunan araçların muayeneden geçmesine ve trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek.