Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye sert yanıt: ‘Felaketlerin faili’

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, DEM Parti Eş Lideri Bakırhan’ı Destekledi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile birlikte yaşanan olay sonrasında eleştirilere Trabzon’da cevap verdi. Dervişoğlu, il divan toplantısında yaptığı konuşmada gelen eleştirilere karşı çıkarak tepki gösterdi.

23 Nisan Resepsiyonu’nda Bakırhan ile yaşadığı diyalogun ardından yapılan yorumları değerlendiren Dervişoğlu, “Neymiş, DEM’lilere gülmüşüm. Evet güldüm, hala gülmeye devam ediyorum. Daha önce TBMM’nin açıldığı günlerde HDP’lilerin ya da bugünkü DEM’lilerin bulunduğuna şahit olmadım. Bu, İmralı konusundaki pazarlıklarla ilgili bir durum anlamına geliyor. TBMM’nin önemini kabul etmeyen, Türkiye Cumhuriyeti’ni reddeden, Atatürk’ün Meclis’ini kabul etmeyen bu kişilere gülmeme hakkımı kimse elimden alamaz.” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ’YE SERT ELEŞTİRİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de eleştiren Dervişoğlu, “Sen bana milliyetçilik mi öğretiyorsun? Ben mi Meclis’e Öcalan’ı davet edenim? Ben mi ev tahsis etmeye çalışanım? Terörist başını barış güvercini olarak göstermeye mi çalışıyorum? Ben mi ‘Cesetlerimizi çiğnemeden bu Meclis’e giremez’ diyenim? Bizim teröre karşı çıktığımızı belirten de biziz. Kimden milliyetçilik dersi alıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, “PKK kongresi toplansın, Türkiye tanısın diyenler Allah’a karşı gelmekten korkmalı, insanlara saygı duymalıdır. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Trollerine sesleniyorum: Müsavat Dervişoğlu hesap vermeyecek, ama gerektiğinde herkesin hesap vereceğini unutmamalıdır.” dedi.

Dervişoğlu, Bahçeli’yi işaret ederek, “Hangi felaket Türkiye’ye gelirse ya failliktir ya da onu gerçekleştirmek isteyenlerin destekçisidir” diyerek sözlerini noktaladı. “Şehitlerimizin ve gazilerimizin duaları bizimle, yolumuzu aydınlatıyor” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul depremi | Bakan Memişoğlu: Panikle dışarı atlayan 32 kişinin tedavisi sürüyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul’daki depremde yaralanan 32 kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Edirne’de düzenlenen “Balkan Sağlık İş Forumu”na katılan Memişoğlu,, Türkiye’nin sağlık turizminde bir marka haline geldiğini söyledi..

Adem Şanlısoy kimdir? İSKİ Çevre Denetim Daire Başkanı Adem Şanlısoy neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İSKİ Çevre Denetim Daire Başkanı Adem Şanlısoy gözaltına alındı. Peki, Adem Şanlısoy kimdir? İSKİ Çevre Denetim Daire Başkanı Adem Şanlısoy neden gözaltına alındı?

Ali Ayçiçek kimdir? İBB Eski Emlak Yönetimi Daire Başkanı Ali Ayçiçek neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Eski Emlak Yönetimi Daire Başkanı Ali Ayçiçek gözaltına alındı. Peki, Ali Ayçiçek kimdir? İBB Eski Emlak Yönetimi Daire Başkanı Ali Ayçiçek neden gözaltına alındı?

Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı gözaltına alındı. Murat Yazıcı kimdir? İBB Eski Genel Sekreteri Murat Yazıcı neden gözaltına alındı?

DEM Parti heyetinden kritik görüşme: SDG lideri Mazlum Abdi ile bir araya geldiler

Kürt Ulusal Konferansına katılmak üzere Kuzey ve Doğu Suriye’de bulunan DEM Parti heyeti, Suriye Demokratik Güçleri (SDG) lideri Mazlum Abdi ile görüştü.

Burdur’da otomobil ile TIR çarpıştı

Burdur’da karşı yönden gelen TIR’ın dorsesine çarpan otomobildeki sürücü Mahmut O., eşi Vildan O. ile kızı Azime Nisa O. (2) ve oğlu Osman O. (12) yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir