Ahmet Hakan: Özel’in “kırmızı kart” olayı bir faciadır, fiyaskodur, iletişim fakültelerinde al okut

Kırmızı Kart Olayı: Ahmet Hakan’dan Değerlendirme

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel‘in iktidara “kırmızı kart” gösterme çağrısını ele aldığı yazısında büyük sürpriz olarak duyurduğunu belirtti. Hakan, bu olayı “bir facia” ve “bir fiyasko” olarak nitelendirdiğini ifade etti.

Ahmet Hakan, “Kırmızı kart neden fiyaskoyla sonuçlandı?” başlıklı yazısında olayı değerlendirerek iletişim fakültelerinde ders olarak okutulacak bir facia olduğunu dile getirdi. Özgür Özel’in beklenenin aksine ceketinin iç cebinden çıkardığı kırmızı kart ile herkesi hayal kırıklığına uğrattığını vurguladı.

Özgür Özel’in beklentileri acayip yükseltmesinin ardından gelişen olayın bir fiyaskoya dönüştüğünü belirten Ahmet Hakan, iletişimde daha akıllıca bir yol izlenebileceğini ifade etti. Protestonun daha etkili bir şekilde yapılmasının mümkün olduğunu söyleyen Hakan, basit bir iletişim stratejisi ile olayın daha farklı sonuçlanabileceğini belirtti.

Yazının tamamı için tıklayın.

(Hürriyet)

Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı

Ahmet Hakan Özgür Özel Kırmızı Kart Olayı

Related Posts

Milli Savunma Bakanı Güler metan gazından zehirlenen askerleri hastanede ziyaret etti

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Güler, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde metan gazından zehirlenerek Ankara’ya sevk edilen ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (GATA) tedavileri süren askerlere ziyarette bulundu. Ziyarette, Genelkurmay …

Apple’ın Operasyon Direktörü Jeff Williams, 27 yılın ardından emekli oluyor

William’ın uzun süredir Tim Cook’un yerine şirketin bir sonraki CEO’su olmak için önde gelen adaylardan biri olarak görüldüğü kaydedildi

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

İstanbul’u sıcak çarptı! Kavurucu sıcağa böyle çözüm buldular

İstanbul’da etkili olan sıcak hava dalgası, kent genelinde vatandaşları sahillere ve denize yönlendirdi. Termometreler bazı ilçelerde 39 dereceyi gösterdi. İstanbullular, denize girerek ya da sahillerde yürüyüş yaparak serinlemeye çalıştı.

Hava sıcaklığı 40 dereceyi buldu: Sokaklar boş kaldı

Mardin’de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkarken, kent genelinde cadde ve sokaklar boş kaldı. Dışarı çıkmayı tercih edenlerse park ve bahçelerde vakit geçirerek sıcaktan korunmaya çalıştı.

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!

Bahçeli’nin ardından Erdoğan’dan da “İmamoğlu davası TRT’de yayınlansın” talebine yeşil ışık!