Bir kez daha adres verdi! Naci Görür’den kritik deprem uyarısı geldi!

Korkutan Deprem Simav’da!

Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem, vatandaşları endişelendirdi. AFAD verilerine göre depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

Prof. Dr. Naci Görür’den Uyarı!

Ünlü bilim insanı Prof. Dr. Naci Görür, Kütahya’da art arda meydana gelen depremler hakkında kritik bir uyarıda bulundu. Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Görür, bölgedeki depremlerin ciddi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Son zamanlarda Karakoca, Yemişli ve Eğriler civarında sık sık 4 büyüklüğünde depremler yaşanıyor. Bugün de Eğriler-Simav’da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremler Naşa Fay Zonu’nda ya da onunla kuzeybatı-güneydoğu yönünde kesişen bir fay hattı üzerinde oluşuyor. Bölgede gerginlik artıyor. Depreme dayanıklı yerleşim alanları talebimizdir.”

Kaynak

Related Posts

Sosyal medya fenomenlerine operasyon: Gözaltılar var

Çeşitli sosyal medya platformları üzerinden açtıkları yayınlar aracılığıyla haksız kazanç sağladıkları ve kişileri kumar oynamaya teşvik ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ABD’li Büyükelçi’den bir tuhaf çıkış! Müslüman ülkeler Filistin’e toprak versin

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Mike Huckabee haftaya BM’de başlayacak Filistin konferansı önesinde ABD’nin artık iki devletli çözüme bağlı olmadığını iddia etti. Evanjelist Huckabee, Filistin’in ‘İsrail topraklarında’ kurulmasına gerek olmadığını, komşu Müslüman ülkelerin toprak verebileceğini de savundu.

Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say hakkında suç duyurusu

Manisa Barosu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara ilişkin Yeni Akit gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say hakkında kamu davası açılması talebiyle suç duyurusunda bulundu.

Tanju Özcan’ın yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesi talep edildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu hakkındaki paylaşımları nedeniyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesi talep edildi.

Dünya Sağlık Örgütü’nden Türkiye’ye teşekkür

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, Suriye’ye sağlık alanındaki desteklerinden dolayı Türkiye’ye teşekkür etti. Balkhy, Türkiye ile daha fazla iş birliği yapmak istediklerini belirtti.

Trump’tan ABD bayrağını yakanlara 1 yıl hapis cezası önerisi geldi

ABD Başkanı Donald Trump, Los Angeles’taki olaylara ilişkin yaptığı açıklamada Amerikan bayrağını yakanların bir yıl hapis cezasına çarptırılması gerektiğini dile getirdi.