Malatya’nın Darende İlçesinde Üç Ayrı Yangın Kontrol Altına Alındı

Malatya’nın Darende ilçesinde Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya’nın Darende ilçesinde üç ayrı noktada çıkan bahçe ve sazlık yangınları itfaiye tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Darende ilçesine bağlı Akova, Gökyar ve Hisarcık mahallelerinde meydana gelen üç ayrı yangın, hızla yayılmadan önce itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, yangınların söndürülmesi için kısa sürede harekete geçerek başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Olaylar sırasında herhangi bir yaralanma olmazken, yangınların çıkış nedenleriyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yangın görüntüleri için tıklayın

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Dünyada ve Türkiye’de hızla artan tehlike: Obezite

Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cemalettin Aydın, hem Türkiye’de hem de dünyada obezite oranlarının hızla arttığına dikkat çekerek, bu artışın altında yalnızca yanlış beslenme değil, modern yaşamın dayattığı tüketim alışkanlıklarının ve teknolojik bağımlılıkların yattığını söyledi.Prof. Dr. Aydın, obezitenin nedenlerine, yaygınlık oranlarına, tedavi yaklaşımlarına ve cerrahinin rolüne ilişkin önemli bilgiler verdi.

Türk Dermatoloji Derneği 37 ilde ücretsiz deri taraması yapacak

Türk Dermatoloji Derneği (TDD), cilt kanserinin erken tespiti için 37 il ve 71 merkezde ücretsiz deri taraması yapacak.

Bel ağrısı nasıl geçer?

‘’Araştırmalar toplumun en az yüzde 80’inin yaşamlarının bir döneminde bel ağrısından şikayetçi olduğunu gösteriyor’’ diyen Op. Dr. Akkor bu yaygın sorunun nedenlerini ve tedavi
yollarını açıkladı.

Alerjiyle karışan Covid-19 belirtilerine dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, Mayıs ayında artan sıcaklıklar ve çevresel faktörlerle birlikte hem alerjik hem de viral hastalıkların yaygınlaştığını belirterek, özellikle alerjik astım ve rinit gibi rahatsızlıkların belirtilerinin Covid-19 gibi viral enfeksiyonlarla karışabileceğine dikkat çekti.

Evdeki en sinsi mikrop yuvası! Klozetten 75 kat daha kirli, salonda baş köşede duruyor

Evde en kirli yerin tuvalet olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. İngiltere’de yapılan bir araştırma, evdeki bu eşyanın klozet kapağından 75 kat daha fazla bakteri barındırdığını ortaya koydu. Özellikle evcil hayvan sahipleri için bu durum daha da endişe verici boyutlara ulaşıyor.

Uzmanlar uyarıyor: Evlilik öncesi bu testi mutlaka yaptırın!

Uzmanlar uyarıyor: Evlilik öncesi bu testi mutlaka yaptırın!