Oyuncak tabanca ile ateş edip panik yaşattılar: Maskeli şüpheliler gözaltına alındı

Salı Pazarı’nda Maskeli Gençlerin Korku Dolu Anları!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı civarında akşam saatlerinde yaşanan olayda, motosiklet üzerinde maske takan iki genç, seyir halindeyken yolda bulunan sürücüleri ve vatandaşları korku dolu anlara sürükledi.

Arkasında oturan diğer motosikletli ise cep telefonuyla olayı kaydederken, maskeli gençlerin ellerindeki silahları insanlara doğrultması büyük paniğe yol açtı.

4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın hemen ardından vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençler S.K (18) ve G.A (18), ifadelerinde ellerindeki silahların aslında oyuncak olduğunu ve gerçek olmadığını belirtti.

Maskeli gençler ile olayı videoya çeken diğer şüpheliler Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise halkı tehdit etmek suçundan adli işlem görmek üzere işleme konuldu.

Related Posts

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Yangınlar kısmen kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınların kısmen kontrol altına alındığını, ekiplerin soğutma çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Çatlaklara veda edeceksiniz! Sürdürülebilir inşaatın yeni yıldızı

Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Congrui Grace Jin liderliğinde geliştirilen bu yenilikçi malzeme, çatlaklarını kendi kendine onararak yapıların ömrünü uzatıyor ve bakım maliyetlerini dramatik bir şekilde düşürdü. Doğadan ilham alan bu teknoloji …

ABD’de uçak kazası: Havalandıktan dakikalar sonra yere çakıldı

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçak havalandıktan dakikalar sonra düştü. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.