Sancaktepe’de İETT otobüsüyle çarpışan otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Sancaktepe’de İETT Otobüsü ile Çarpışan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Sancaktepe’de meydana gelen trafik kazasında, TEM bağlantı yolu Kartal istikametinde seyir halinde olan İETT otobüsü ile henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı. Kazada maalesef 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

Olayın ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın etkisiyle TEM bağlantı yolunun Kartal istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya ilişkin detaylar ise, İETT otobüsünde bulunan araç kamerası tarafından kaydedildi.

Olayla ilgili detaylar için AA haberi inceleyebilirsiniz.

Related Posts

İran’dan İstanbul’a ilk seferler başladı

İsrail saldırılarında zarar gören Tebriz Havaalanı’nda pist onarımı tamamlandı. 23 gün sonra yapılan ilk uçuş İstanbul’a gerçekleşti. Sefer İran Ata Havayolları tarafından düzenlendi.

Marc Cools’tan CHP’li belediyeler açıklaması

Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Başkanı Marc Cools, CHP’li başkanlara yönelik gözaltıları “muhalefete yönelik tasfiye” olarak nitelendirdi ve tüm yerel yöneticilerin derhal serbest bırakılmasını talep etti.

TIR’da cesedi bulunmuştu: Kafasının kesildiği ortaya çıktı

Konya’nın Karapınar ilçesinde yanan TIR’da cesedi bulunan şoför Özcan Karakaya’nın, meslektaşı tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve olayın kaza süsü verilerek gizlenmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

Dinamoyu tamir etmek istedi; Elektrik akımına kapılarak öldü

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri’nde su dinamosunu tamir etmeye çalışan çiftçi Yusuf Çemberlitaş, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

DEM Parti duyurdu: Bir grup PKK üyesi, önümüzdeki günlerde kongre kararları doğrultusunda adım atacak

Alman istihbaratı: ‘Ruslar cephede kimyasal kullanıyor’

Alman Federal İstihbarat Servisi BND, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı kimyasal silah kullanmaya başladığını iddia etti.