Telefonla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Malatya’da Telefon Dolandırıcılığı Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Malatya’da yaşanan olayda, telefonla aradıkları kişileri dolandıran 3 şüpheli polis tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Olayın hedefi olan S.E.‘yi arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, kimlik bilgilerinin terör örgütleri tarafından kullanıldığına dair yalanlarla S.E’den para ve altın talep etti.

Mağdur S.E., evinde bulunan ziynet eşyalarını dolandırıcılara kaptırdıktan sonra durumu anlayınca hemen emniyet müdürlüğüne başvurdu.

Şüphelilerin Şanlıurfa’da ikamet ettikleri belirlendi ve İ.A., M.S.S., İ.A. ve İ.K. operasyon sonucu yakalandı.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. emniyette alınan ifadelerin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Diğer şüpheli İ.K’nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu ortaya çıktı. (AA)

Related Posts

İsrail’den, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’ta yeni saldırı ve sürgün tehdidi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’un bazı bölgelerinde yaşayan Filistinliler için yeni “sürgün emri” yayımladı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Yangınlar kısmen kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hatay, İzmir ve Manisa’daki yangınların kısmen kontrol altına alındığını, ekiplerin soğutma çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Çatlaklara veda edeceksiniz! Sürdürülebilir inşaatın yeni yıldızı

Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Congrui Grace Jin liderliğinde geliştirilen bu yenilikçi malzeme, çatlaklarını kendi kendine onararak yapıların ömrünü uzatıyor ve bakım maliyetlerini dramatik bir şekilde düşürdü. Doğadan ilham alan bu teknoloji …

ABD’de uçak kazası: Havalandıktan dakikalar sonra yere çakıldı

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçak havalandıktan dakikalar sonra düştü. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.